Robo Defense

Robo Defense Free 1.3

Robots knallen op je Google telefoon

VOOR

  • Leuk en verslavend
  • Veel opwaarderingen
  • 10 moeilijkheidsgraden

TEGEN

  • Nare geluidseffecten

Uitmuntend
8

Robo Defense is een verslavend Tower Defense-spel waar je binnendringende robots moet vernietigen. Deze gratis variant verandert je Android in een waar slagveld.

Je moet de robots die vanaf de linkerkant het veld binnendringen kapot knallen voor ze jouw kasteel aan de rechterzijde bereiken. Door verschillende soorten raketten te plaatsen bouw je jouw verdediging op. Robo Defense kent 3 verschillende afweersystemen met elk hun eigen sterke punten. De locatie op het speelveld is ook erg belangrijk: check waar de vijand loopt en zorg dat je ze goed te lijf gaat.

Tijdens het spelen van Robo Defense moet je kiezen tussen het plaatsen van nieuwe raketten of de reeds bestaande juist opwaarderen. Het benodigde geld hiervoor verdien je door het verslaan van de robots. Speel je het spelletje goed dan krijg je ook nog eens 'waarderingspunten', waarmee je jouw wapens nog verder versterkt. Deze versie van Robo Defense heeft 10 verschillende moeilijkheidsgraden, maar slechts één speelveld.

Robo Defense is een verslavend spel voor je Android. Je verdedigt je kasteel tegen binnendringende robots. Gaandeweg nemen de aanvallen toe maar zijn je raketten steeds beter voorbereid.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Robo Defense

Download

Robo Defense Free 1.3

Beoordelingen about Robo Defense